donderdag 7 februari 2013

Celebrate Love

Februari - Valentijnsdag.
Je kan er bijna niet onderuit. Nu heb ik zelf vrij weinig met Valentijnsdag, nou ja, met het commerciële valentijns-gebeuren. Iemand liefhebben, beseffen wie belangrijk zijn voor je en vooral ook anderen laten weten hoeveel je voor hen voelt vind ik wel bijzonder.
Elke dag, niet alleen de 14e.
En dus, in deze maand waarin we veel te vieren hebben, mijn stiefzusje jarig, ikzelf jarig (en ik heb gemerkt dat er meer blog-watermanvrouwen zijn), het omgooien van ons eetpatroon (liefhebben van je eigen lichaam telt toch ook..), en de dag dat Mr Man en ik elkaar hebben leren kennen (jaja.. dat vieren we nog) kunnen we deze maand toch niet voorbij laten gaan zonder leuke, homemade, harten-knutsels!
 
 
Copy paste dit hartje (ik heb een pdf-je, maar heb nog niet gevonden hoe ik deze hierin kan zetten...) in een word documentje, en kies het gewenste formaat. Print 'm uit en knip de buitenste vorm twee keer uit (het is leuker met twee verschillende papiertjes, ook goed te doen met tijdschrift-bladzijdes).
Knip de vormen in op de rode lijntjes en voeg de twee helften samen. 
Voíla, een geweven hartje:
 
 
 
En nu ik het toch over hartjes heb, je kan nog meedoen met mijn give-away. Morgenochtend kies ik er twee die een leuk, hartverwarmend pakketje toegestuurd krijgen.
 

7 opmerkingen:

 1. wil graag meedoen met je give-away :-)

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Manlief en ik kennen elkaar vandaag ook precies 15 jaar! Deze dag vieren wij nog elk jaar!!

  Groetjes van Ellebel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik kreeg het al warm...doe ik wel mee...ben te laat. Maar nee hoor oef ik doe al mee hihihi.
  Wat had je er een gezellig pakketje van gemaakt voor mijn dochter, leuke kaartjes, leuke flopjes en leuke dingen. Vriendlief van haar zat haar te pesten met die zelfgemaakte hanger, hij had eraan geroken en deed net alsof ie lekker rook en dat zij natuurlijk ook eraan moest ruiken. Prachtig die gezichten onderling :).
  Ik heb gisteren een blogpost gemaakt met een bedankje van haar erin ;).
  Warme groetjes en knuffels van Susan ennuh je geweven hartje is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat het in de smaak viel! Lief van je om haar zo hiermee te (laten) verrassen.
   :D haha.. vriendlief met humor... (=het leuke soort)

   Verwijderen