vrijdag 15 februari 2013

Time flies ... ook als je geen fun hebt ;)

En na zo'n heerlijk begin van de week .... is het nu ineens vrijdag!! 

Ik heb het gevoel dat de dagen me hebben opgeslokt, en me nu pas, met een smak, weer op de grond hebben gezet.  Op vrijdag dus. Geen idee waar de tijd is gebleven en vooral wát ik dan al die dagen heb gedaan. 

Dat de kleine man uitgerekend de nachten heeft uitgekozen om wakker te zijn helpt ook niet.
 Ik snap hem wel, zowel Mr Man als ik zijn avondmensen. De rust en stilte buiten, de zachte geluiden van de wind tegen het huis en de blaadjes van de bomen die knisperen, een klein sfeervol lampje aan en in de verte het zachte getingel van een windgong (ideale combinatie voor veel inspiratie), maar na drie nachten elk uur te hebben gezien verdwijnt ook díe schoonheid. 


Misschien dat daarom deze week al een waas voorbij is gegaan, van school-retourtjes, kijkavond, vriendjes die hier spelen, grote jongen ophalen bij vriendjes, boodschappen (jaja, is nu al een DING aangezien ik bij bijna alle ingrediënten uit de vegan recepten wel even aan het zoeken ben).. de kokosnoot uitlaten, het huishouden, en de vermoeide kleine man de dag door helpen (ja, vind je 't gek!), ben ik vele nieuwe projectjes gestart, maar heb ik nog niks afgerond.  (klopt..pff. het was zó'n week!..) 

*note: natuurlijk waren er ook hele fijne momenten, ochtenden met koude teentjes, spontane knuffeltjes van kleine man, grote jongen die ons trots zijn werkjes liet zien op school, fijne post van AnneO (daarover later meer) .. maar ja, dan klopt m'n hele melodramatische houding niet meer.. ;)maar.... Gelukkig is het weekend! Ha.. een soort van nieuw begin. Weer lekker rustig wakker worden, zonder de stress om om half negen op school te zijn (én er ook nog een beetje wakker, vlot en uitgerust uit te zien). 
En als ik nu de mannen, met wat subtiele hintjes, het bos in kan sturen op avontuur, kom ik maandag weer terug met de resultaten ;) 

Om nu niet zo inspiratieloos het weekend in te gaan: 
Iedereen een mooi, warm, creatief en liefdevol (ja.. heb Valentijnsdag gemist, dus gooi hem er toch even in!) weekend.  

-X-

13 opmerkingen:

 1. Ja, je hébt van die weken.... Pfff! Lekker uitrusten dit weekend! Geniet ervan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent zeker een avondmens gezien de tijd dat je er nu even een blogje uitgooit. maar ik herken het wel hoor, ook ik leef op na 22 uur :-). De gebroken nachten, ik herken ze zo goed. Die dochters van mij zijn nu bijna 7 jaar en 10 jaar maar och wat scheelt dat als je gewoon een nahtje kan doorslapen tot 7 uur (helaas dat wel, ook in de weekenden en vakanties). Wat een lief knulletje zie ik daar op de foto. Schattig. Geniet van je weekend, liefs Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet van een lang en lekker weekend! En volgende week is weer een nieuwe week met nieuwe mogellijkheden :) Mooie plaatjes!

  Groetjes,
  Rosalie van StudioZakka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt inderdaad als een weekje vol indrukken. Kijken of je die van 't weekend een beetje kan verwerken en inderdaad niet vergeten om te genieten van de leuke dingen tussen alle drukte :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zijn inderdaad van die weken, maar gelukkig zijn ze ook snel weer voorbij. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou wat een geluk dat die week is omgevlogen ;)
  Hopelijk aankomende week wat betere nachten en een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi, Ik kom even bij de andere Mim kijken! Gezellige blog heb je... En bij deze een volger erbij! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt zo van die weken. .pff.. Maar hopelijk heb je een fijn weekend gehad. Het was in ieder geval mooi weer. En is het gelukt om een projectje af te maken? X Saab

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hee, lag het aan het weer soms? Wij hadden hier ook zo'n-kunnen we deze even overslaan-week.
  Thanks voor de gratis downloads!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tuurlijk ben ik ook volger geworden. Wat een aantrekkelijke blog. Mooie stempels en wat een leuke tuinimpressies! Groet van De Juffrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mim! ik heb je een mailtje gestuurd. Maar misschien in je spam terecht gekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik verbaas me ook steeds hoe snel de tijd gaat-->> weken vliegen voorbij, Kerst lijkt wel 4 keer in het jaar en met je verjaardag gaat het net zo... Hoop dat je weer een beetje op adem bent gekomen. Bedankt in ieder geval voor je gezellige reacties op mijn blog! :D

  BeantwoordenVerwijderen