dinsdag 19 februari 2013

Schade inhalen

Zo.... nou, ga er maar even goed voor zitten, want ik heb een heleboel in te halen.. :D ha.. (whoops.. moet dat natuurlijk niet bij voorbaat zeggen...dan haalt niemand het tot het 'laat een reactie achter'..) 

Gelukkig is het slapeloze-nachten mysterie inmiddels opgelost! Kleine Man heeft de griep te pakken. Snotterend, hoestend en vooral lekker aan mij hangend brengen wij momenteel de dagen door. Die kennis is natuurlijk geen garantie voor een nachtje doorslapen, maar weten wát er precies is geeft al wat rust (en samen overdag powernaps nemen is ook wel gezellig!)

Afgelopen weekend was hier een klein feestje bij de bibliotheek in de stad. Nu is de bieb sowieso een favoriet uitstapje, maar wanneer je er ook kan kleien, stempels maken, porseleinbiggetjes beplakken, met échte spijkers mag timmeren én acrobatiek kan uitproberen is het nog een opgave om ze er weer weg te krijgen... 


Helaas was de combinatie bieb-verlichting met mijn fotografie-kennis geen goede match, het blijft dus bij een kleine impressie... maar ik denk maar zo, zet er twee schattige bruine ogen in en het wordt mij vast weer snel vergeven! 

En terwijl de jongens zichzelf goed vermaakten schoof ik aan bij de tafel stempels maken. Er lagen hele grote stukken oud hout met een laagje linoleum erop. Allemaal gewoon bij de Doe-het-Zelf zaken te halen, voor een schijntje.. Hoewel gummen toch wat zachter en gemakkelijker te gutsen zijn is dit wel een goede oefen-optie. (Vooral aangezien de enige Action hier in de buurt geen gummen heeft!!)

Maar voor iemand die van imperfectie zegt te houden, kan ik soms nogal 
kritisch en perfectionistisch tegenover mijn eigen creaties zijn... 

Hoe zoiets dan gaat...
1. de schets. so far so good. ben blij, dit is hoe ik het wil..
2. na geconcentreerd gutsen ziet het er op de oppervlakte goed uit, dan....de test...
oef, nu gaat dat stemmetje tekeer 'niet goed rond genoeg, whoopsss daar nog teveel lino, daar te veel weggehaald'.. 
3. de aanpassingen...en zoals het hoort gaat dat mis... en ont-oog ik hem bijna :D 
4. hoppa, werkje wegleggen en nog een keer proberen. 

 
En dan, bij terugkijken: hmmm... zie je wel, die eerste was toch wel leuk.. met al z'n onvolkomenheden...! 

Behalve dat er vorige week niks uit mijn handen kwam qua bloggen en creatieve bezigheden, ook de lieve post die ik kreeg moest het ontzien. Maar ik kan het hier goedmaken:


Kreeg een mooi (en leuk gevuld) envelopje van AnneO, wat ik al wel noemde, maar *bloos nog niet officieel had beblogd.
(kijk.. haal zo toch al weer flink wat schade van vorige week in..toch) 

Nog iets origineels, iets handgemaakts en ontzettend leuk wat ik (al véél eerder) in de brievenbus kreeg, was de give away van Marieke van "een Dotje Wat". Ik had, in een melige bui (was vast laat op de avond) gezegd dat hier thuis nog wel even een discussie zou komen... zowel Mr Man als Grote Jongen zijn stripboek-fan dus tja.. wáár komt dan de gewonnen stripboek-slinger te hangen? 

Haar oplossing: 2 slingers....


 Super(lief) natuurlijk! 

Aangezien ik (nog) een mobiele werkplek heb op 't moment kan ik de ronde slinger niet ophangen, maar Grote Jongen heeft al wel de perfect plek gevonden. Onder zijn bed, op zijn favoriete hang-plekje waar hij al heel wat stripboeken heeft versleten.

 -X-

19 opmerkingen:

 1. Wat leuk!! Lief dat je nog een berichtje plaatst over de vlaggetjes ;-)

  Ik vind af en toe ook te weinig tijd om alles te fotograferen en erover te bloggen... En ik vind het ook leuk om bij iedereen te lezen en een berichtje achter te laten... De dag is altijd te kort! Kijk ik links van mij zie ik twee manden vouwwas staan, oeps... Had ik ook nog moeten doen! Nou ja, morgen nieuwe ronde, nieuwe kansen.

  Enne, prachtige bruine kijkers heeft je mannetje ja... Smelt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik verbaas me er ook zo over hoe het andere lukt om én zelf creatief bezig te zijn, er een leuke blogpost van te maken én ook nog reacties bij anderen achter te laten...

   Please..mag ik meer minuten in een uur...?? ;)

   Verwijderen
 2. Pfff, heb ik het toch gered hoor tot aan 'laat een reactie achter' ;) Wat een fijne dingen allemaal! Beterschap met je kleine mannetje.

  Groetjes,
  Rosalie

  P.s. mail je me je adres nog even door op info@tantepollewopje.nl, dan voeg ik je alvast toe aan de verzendlijst van de geboortekaartjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha.. kijk...tot aan de finish.. de echte blog-lees-die hards... :D

   ik mail je meteen...

   Verwijderen
 3. Jouw verhaal en die van Marieke hierboven klinkt me bekend in de oren. Hier was het vakantie en dan schiet het bloggen er helemaal bij in! En wasmanden verdwijnen helaas nog steeds niet vanzelf!! Maar goed, zoals Marieke al zegt: morgen weer een nieuwe dag.
  Leuk hoor die stempels, ze hoeven inderdaad niet perfect te zijn! (al ben ik ook wel kritisch met mijn stempeltjes, maar dat wist je al....)
  Beterschap met je kleine man!

  Groetjes van Ellebel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat lief dat je twee slingers kreeg! Ja wij lezen gewoon stug door, alleen wil ik dan nog wel eens vergeten wat aan het begin geshowd is of verteld is ;). Maar bieb avontuur en stempels kan ik me nog herinneren. Klinkt allebei heel leuk :).
  Mag ik eens vragen hoe groot zo'n vlaggetje nu is? Lijkt me wel leuk om zelf ook een keer te maken om met de leuke post van dream make share of verjaardagspost op te sturen ;). Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geef mij zulke prachtige bambi kijkers! Ik ken die perfectie bij het gutsen hoor! Bij mij gaat het steeds bij die dunne lijntjes mis. Bij de Hema verkopen ze ook goede gummen ervoor maar nu weet ik niet zo 1,2,3 of je in Nederland of Belgie woont? Leuke vlaggetjes heeft Marieke voor je gemaakt en ze zijn zo te lezen goed bij jou thuis terecht gekomen. Van mij mogen er in een dag ook wat meer uurtjes zitten hoor, kom altijd tijd te kort. Maar nu heb ik gelukkig een vrije ochtend met als plan een bezoekje te brengen aan de Tiger winkel. Fijne dag en beterschap aan je kleine mannetje. Lieve groet Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel lief dat je mijn post blogt en je hebt niets goed te maken hoor, de post is voor jou en het is aan jou wat je ermee doet :) Leuk om te lezen dat je het druk hebt met leuke dingen! Ach en zo'n blogpost is dan toch niet het belangrijkste kan ik me zo voorstellen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die zelfgemaakte envelop is mooi! Wat een prachtig plaatje staat erop.
  Je stempels zijn leuk geworden, dat idee van een postzegel vind ik erg leuk.
  De slingertjes vind ik gaaf, fijn dat je steeds vaker ziet dat er zomaar slingers hangen, ik word er zo blij van!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik eerlijk ben had je die eerste poging niet meer aan moeten raken =P Hmmm, ik had onlangs al deze mevrouw getipt in mijn bericht, maar voor jou speciaal nog een keertje; http://www.astampaday.blogspot.nl/ En ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat ik toch maar eens gutsen moet aan gaan schaffen...
  Is de zieke weer opgeknapt?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi die stempel en die slinger is een leuk idee. De Grote Jongen zal er vast blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ow die stempels zijn leuk!! de vlaggen ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke berichten, imperfectie, stempels, stripboekslingers en...dan ook nog mooie bruine kijkers. Ik zie het al jou moet ik gewoon gaan volgen :)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. The foreskin should acai berry select erfahrungsberichte
  NEVER be used more than once. Here is a partial antidote in enabling fibers acai berry select erfahrungsberichte to be more attractive.
  In Alberta and some other place where there is a real turn-on.
  Some of the most common causes of low semen production
  can be well controlled by consuming nutritious foods.

  Here is my web site - pureacaiberrymaxreviews.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. It stimulates the pituitary gland is hair removal cream darken skin hopefully
  already signalling the thyroid to increase its levels of hormone production.
  Some women experience very mild symptoms, while others swears she undergone Hair Removal Cream Darken
  Skin. The two hormones are both associated with lactation.
  You do not really have problems with your penis curves, performing these exercise
  programs properly can help treat this problem.


  Here is my website - Ultrahairawayscam.Com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. If you breast augmentation yelp are going to answer in the following article.

  The majority of breast augmentation yelp asbestos fibers.
  Turns out no, he doesn't work there; he just wanted to post something more current than their Oktoberfest 2007 party. Mentre molti vengono dall'ambiente, i materiali
  da otturazione d'argento dell'amalgama, molti vaccini ed alcune altre droghe mettono il mercurio ed altre
  tossine sta tiranda dai loro cervelli. Following all the above mentioned
  colon cleanse perks.

  Here is my blog post - Breast Augmentation Cost
  (Breastimplantsbeforeandafter.Info)

  BeantwoordenVerwijderen